Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει οτι προχωρά στο σχεδιασμό του για την επόμενη ημέρα, εγκαινιάζοντας την ψηφιακή κάρτα μέλους.
Η Κουμουνδούρου, με τη ψηφιακή κάρτα μέλους, στοχεύει στην περαιτέρω ψηφιοποίηση του μητρώου αλλά κυρίως και σε οικονομική εξόρμηση καθώς η κατάσταση στα οικονομικά του κόμματος είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Τακτοποίηση των συνδρομών
Όπως σημειώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψηφιακή κάρτα μέλους θα επιτευχθεί η τακτοποίηση του ζητήματος των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών για τη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι το ετήσιο ποσό συνδρομής είναι στα 20 ευρώ, ενώ το εξαμηνιαίο ποσό συνδρομής είναι 10 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοχοί της Κάρτα Μέλους δεν υποχρεούνται σε καμία άλλη καταβολή συνδρομής, για όσο διαρκεί η Κάρτα μέλους.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών