Κάλεσμα νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε μέλη και στελέχη «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι σε αυτήν την εσωκομματική σύγκρουση δεν υπάρχουν «νικητές» και «ηττημένοι» - Το κάλεσμα προς τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κάλεσμα στα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να «σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» απευθύνει η νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από τα μέλη και τα στελέχη «να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έτσι ώστε το κόμμα μας να μπορέσει άμεσα να ξεκινήσει ξανά να επιτελεί την αποστολή του, με θάρρος και εξωστρέφεια».
«Είναι λογικό οι νέοι άνθρωποι που προσβλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να αισθάνονται απογοήτευση»
Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως «σε αυτήν την εσωκομματική σύγκρουση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι». Παράλληλα, οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως «είναι δεδομένο πως δεν έχουμε πρόθεση να συμμετάσχουμε στη σύγκρουση».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:
«Τη στιγμή που η Κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη να εφαρμόζει πολιτικές εχθρικές προς την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, το κόμμα μας βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν επιτρέπει την εστίαση στα προβλήματα της καθημερινότητας και την παραγωγή πολιτικής στο πεδίο.
Είναι λογικό, οι νέοι άνθρωποι που προσβλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αισθάνονται απογοήτευση.
Σε αυτήν την εσωκομματική σύγκρουση δεν υπάρχουν «νικητές» και «ηττημένοι». Το μόνο που έχει επιτευχθεί είναι η δημιουργία μιας κατάστασης που τραυματίζει καθημερινά την αξιοπιστία μας και τη δυνατότητα απεύθυνσής μας στην κοινωνία.
Είναι δεδομένο πως δεν έχουμε πρόθεση να συμμετάσχουμε στη σύγκρουση αυτή, μένοντας μακριά από λανθασμένες πρακτικές μεροληψίας προηγούμενων περιόδων, οι οποίες δε θέλουμε να επαναληφθούν ποτέ ξανά.
Πρώτο μας μέλημα παραμένει να ενισχύσουμε την παρέμβασή μας μέσα στην κοινωνία, να παράξουμε πολιτική και να δώσουμε διέξοδο και λύσεις σε όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της πολιτικής Μητσοτάκη.
Καλούμε όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έτσι ώστε το κόμμα μας να μπορέσει άμεσα να ξεκινήσει ξανά να επιτελεί την αποστολή του, με θάρρος και εξωστρέφεια. Εμείς θα συμβάλουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, με όλες μας τις δυνάμεις».
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


























![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442