Αποκάλυψη in.gr: Αποσαφηνίζεται από νέα ιατροδικαστικά ευρήματα και βίντεο τι συνέβη με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ
Νέα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι ο άτυχος 31χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από παθολογικά αίτια, λόγω πιθανού καρδιακού προβλήματος
Η παράδοση της ιστολογικής εξέτασης απομένει μόνο για να προσδιορισθούν τα ακριβή παθολογικά αίτια -πιθανόν από καρδιακό πρόβλημα- του πνιγμού του άτυχου 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Τζορτζ Μπάλντοκ πριν από 22 ημέρες στην Γλυφάδα.
Πλέον οι τοξικολογικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή που κηδεύτηκε χθες σε κλίμα θρήνου κι οδύνης, στην Μ Βρετανία έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν καταδείξει την χρήση αλκοόλ ή οποιασδήποτε τοξικής ουσίας που συνδέεται με τον θάνατο του στην πισίνα της κατοικίας του.
Κάτι που είχε διαφανεί κι από την πρώτη φάση των εν λόγω εξετάσεων αλλά απέμεναν κι ορισμένες ακόμη για να συμπληρωθεί η σχετική εικόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σχετικά ευρήματα φαίνεται να επιβεβαιώνονται κι από άλλα δεδομένα της έρευνας της ΕΛΑΣ στην κατοικία του αποθανόντα , δημοφιλούς ποδοσφαιριστή αλλά κι από βίντεο που διαθέτουν οι αρχές ασφαλείας και φαίνεται να αποτυπώνει την δραματική στιγμή του πνιγμού του .
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες σε αυτό απεικονίζεται ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής να κολυμπάει 5-6 φορές από την μία άκρη της πισίνας στην άλλη και ξαφνικά να κάνει κάποιες σπασμωδικές κινήσεις -πιθανότατα από αυτό το καρδιακό πρόβλημα- στην διάρκεια των οποίων θεωρείται ότι ήπιε νερό και δυστυχώς πνίγηκε.
Με την έρευνα των παθολογοανατόμων να αναμένεται να δώσει κρίσιμα στοιχεία για το θλιβερό αυτό συμβάν που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442