«Έχει το IQ ενός φράχτη»: Ο Μελ Γκίμπσον επιτίθεται στην Κάμαλα Χάρις
Ο εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ Μελ Γκίμπσον δεν έκρυψε την προτίμησή του στον Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ.
Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 ήταν ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ. Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια, ο Μελ Γκίμπσον έχει μεταμορφωθεί σε μια γραφική προσωπικότητα, που προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του και με τις επαγγελματικές του επιλογές να δέχονται αρνητικά σχόλια από κριτικούς και θεατές.
Ωστόσο αυτό φαίνεται πως καθόλου δεν τον επηρεάζει και δεν έχει κάποιο πρόβλημα να συνεχίσει να προκαλεί αντιδράσεις με τις κινήσεις του. Έτσι όταν τον πέτυχαν οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν ποιον θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, ο Μελ Γκίμπσον δεν είχε πρόβλημα να τα… χώσει στην Κάμαλα Χάρις και να στηρίξει Ντόναλντ Τραμπ.
Mel Gibson Says Kamala Harris ‘Has the IQ of a Fence Post,’ Voices Support for Donald Trump https://t.co/PHNHCBnuJ2
— Variety (@Variety) October 25, 2024
Μπορεί να μην το είπε ποτέ ανοιχτά, τονίζοντας «δεν θα προκαλέσει έκπληξη ποιον θα ψηφίσω» αλλά όταν ρωτήθηκε αν θα στηρίξει Τραμπ απάντησε: «Είναι μια καλή μαντεψιά αυτή». Ωστόσο για την Χάρις δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.
«Ξέρω πώς θα είναι αν την αφήσουμε να μπει στον Λευκό Οίκο. Και αυτό δεν είναι καλό. Έχει κακό ιστορικό, άθλιο ιστορικό» είπε ο Μελ Γκίμσον και συμπλήρωσε: «Η Χάρις έχει το IQ ενός στύλου φράχτη».
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
- Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επιστήμη αλλά ασπάζονται θεωρίες συνωμοσίας – Γιατί;
- Το 40% των Ελλήνων με μια χρόνια νόσο – Από τα μεγαλύτερα ποσοστά πολλαπλής νοσηρότητας κατέχει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442