Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (pics)
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο φετινό ντέρμπι «αιωνίων», μετά από εκείνο του Super Cup, πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Greek Basketball League.
Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας περίπου δύο ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης ώστε να προετοιμαστούν για να ξεκινήσουν το ζέσταμά τους.


Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός εξάδας ξένων τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έχει ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό τις τελευταίες μέρες.

Έτσι η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γουόκαπ, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκη, Βιλντόσα, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ.

- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Ελ Κααμπί, ο έκτος που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μέσα στη σεζόν
- «Μπαίνει» στο NBA Europe η Παρί Σεν Ζερμέν
- Κιούμπαν: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου…»
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αταμάν: «Ο Λεσόρ μας έδωσε ισορροπία»
- Conference League: «Κράτησε» στο Selhurst Park η ΑΕΚ Λάρνακας (0-0) – Ανατροπή για τη Φιορεντίνα (2-1)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442