Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την βαριά ήττα των «πράσινων» από την Τσέλσι με 4-1, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στους Λονδρέζους για την 2η αγωνιστική του League Phase στο Conference League.
Ο αγώνας καλύφθηκε και από το ESPN και ο Αλόνσο τα… άκουσε για τα καλά. Οι σχολιαστές του καναλιού πριν την έναρξη του αγώνα αναφέρθηκαν στον προπονητή του Παναθηναϊκού, μιλώντας με τα χειρότερα λόγια για τον Ουρουγουανό τεχνικό.
Συγκεκριμένα ένας από τους δύο δημοσιογράφους χαρακτήρισε τον Αλόνσο «τραγικό», όσον αφορά την παρουσία του στον πάγκο της Ίντερ Μαϊάμι.
Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν έμεινε ασχολίαστος, καθώς ο έτερος παρουσιαστής όχι μόνο συμφώνησε, αλλά πρόσθεσε μερικές ακόμα παρατηρήσεις, δείχνοντας ότι η άποψη για τον Αλόνσο είναι κοινή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!