Mε στόχο το πρώτο τρίποντο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πλζεν
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (24/10, 19.45) την Βικτόρια Πλζεν με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (24/10, 19.45) έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.
Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση, μένοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τις νίκες.
Στο Europa League ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αφού πρώτα έχασε με 3-1 από την Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα μέσα στην Τούμπα με 1-0 από την Στεάουα Βουκουρεστίου.
Παρόλα αυτά με τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Τισουντάλι να επιστρέφει στην αποστολή του, ο πρωταθλητής Ελλάδος πρέπει να πάρει τη νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Μπάμπα, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σορετίρε, ο οποίος έμεινε εκτός.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κετζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.
Από την άλλη η Πλζεν έχει δύο ισοπαλίες έως τώρα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και έρχεται στην Τούμπα με στόχο να συνεχίσει αυτό το αήττητο των δύο αγώνων στο Europa League.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η «μάχη» στην Premier League: Το πρόγραμμα Σίτι και Άρσεναλ μέχρι το τέλος του… δρόμου (pic)
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442