Ένας 40χρονος άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς, τύπου «παραπέντε», έξω από τα Βασιλικά στο δήμο Θέρμης, έπεσε σε λόφο σε δύσβατη περιοχή.
Στο σημείο της πτώσης προκειμένου να εντοπίσουν τον 40χρονο άνδρα έσπευσαν 15 πυροσβέστες και μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15:55 για πτώση αιωροπτεριστή που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς έξω από τα Βασιλικά, στον Δήμο Θέρμης.
Πρόκειται για άνδρα 40 ετών που έχει πέσει σε λόφο σε δύσβατη περιοχή.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και γίνονται προσπάθειες ανάνηψής του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων