
Η αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Εμπαπέ στη Σουηδία (pics)
H αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού γυναίκας σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη όπου διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του το ίδιο διάστημα.
Σε μια αποκάλυψη προέβη η μεγάλη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10). Ειδικοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο ξενοδοχείο, στο οποίο το ίδιο διάστημα διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να συλλέξουν στοιχεία για το γεγονός.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βράδυ που έγινε ο βιασμός, ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και η παρέα του επισκέφτηκαν στην αρχή ένα εστιατόριο και μετέπειτα ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής. Ο Εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το συμβάν.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, αντέδρασε μέσα από μια ανάρτησή του στα social media κάνοντας λόγω για «fake news», ενώ άφησε να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη είδηση βγήκε εσκεμμένα μία ημέρα πριν από την ακρόαση της υπόθεσης για τη διαμάχη που έχει ο Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Δείτε την ανάρτηση του Γάλλου:
FAKE NEWS !!!! ❌❌❌
Ça en devient tellement prévisible, veille d’audience comme par hasard ? https://t.co/nQN98mtyzR— Kylian Mbappé (@KMbappe) October 14, 2024
- Τιτανικός: Αυτό είναι το αντικείμενο από το θρυλικό ναυάγιο που βγαίνει στο σφυρί για 500.000 ευρώ
- Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες Χούθι μαζεύτηκαν στη Σαναά διαδηλώνοντας υπέρ της Χεζμπολάχ
- Μαυροπάνος: Ομάδες της Premier League και της Bundesliga θέλουν τον Έλληνα διεθνή – Στη λίστα της Ντόρτμουντ
- Έκαναν ταχυδρομικές παραγγελίες ναρκωτικών από το εξωτερικό – Συνελήφθησαν 45χρονος και ένας ανήλικος
- Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό
- Ζοράν Μαμντάνι: Σνομπάρει Γουίντουρ και Μπέζος με ηχηρό όχι στο Met Gala – Ρίχνει το γάντι στην ελίτ


