Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της GBL με μία πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΣΕΦ στις 17:15 (ΕΡΤ3) με στόχο να δώσουν συνέχεια στις νίκες, θέλοντας ταυτόχρονα να βρουν χημεία και αυτοματισμούς μέσα από το παιχνίδι.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη απέναντι στο Λαύριο (75-93) ενώ ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 59-70 από την ΑΕΚ.
Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές που θα κάνει στην λίστα των ξένων, αφού έχει γυρίσει πλέον και ο Μουστάφα Φαλ.
Ο Άρης προέρχεται και από την μεσοβδόμαδη νίκη του επί της Λιετκαμπέλις στο Eurocup που ήταν η πρώτη του ευρωπαϊκή επικράτηση για φέτος, ενώ και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.