Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη και δημόσια ο Χάρης Δούκας, στην πρώτη του δήλωση μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το πνεύμα ενότητας που διακρίνει τις δηλώσεις Δούκα, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε, αφήνοντας σαφείς αιχμές, πως «καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις, και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα».
Η δήλωση του Χάρη Δούκα
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες.
Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας.
Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις, και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας