
Σύλληψη 39χρονου γκαλερίστα και δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φονικό τροχαίο στην παραλιακή
Έρευνα από την Τροχαία Γλυφάδας για τον θάνατο 53χρονου γιατρού
Στη σύλληψη ενός 39χρονου συνιδιοκτήτη καταστημάτων με έργα τέχνης -γκαλερι για πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος λόγω επικίνδυνης οδήγησης προχώρησε η Αστυνομία ενώ οι δικαστικές Αρχές του άσκησαν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σύμφωνα και με το νέο νομοθετικό πλαίσιο.
Η υπόθεση αναδείχθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα της Τροχαίας Γλυφάδας ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην λεωφόρο Ποσειδώνος.
Υπερβολική ταχύτητα και παραβίαση φαναριών
Ο 39χρονος οδηγούσε τζιπ με μεγάλη ταχύτητα και φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να παραβίασε πολλές φορές ερυθρούς σηματοδότες, κατέπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε ο 53 χρόνος γιατρός.
Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 53χρονος και τραυματίσθηκε ελαφρά ο οδηγός του τζιπ.
Ήδη η Τροχαία Γλυφάδας έχει λάβει δείγμα αίματος από τον 39χρονο οδηγό που προηγουμένως φέρεται να διασκέδαζε στο Κολωνάκι.
- Τι είναι χειρότερο: Να σου κλέψει η AI τη δουλειά ή να γίνει το αφεντικό σου;
- Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα παραμονής με Μακέντα
- Σοκ στο NBA: Πέθανε ο σέντερ του Μέμφις, Μπράντον Κλαρκ στα 29 του χρόνια
- Brain regain: Η πραγματικότητα πίσω από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-3: Πρώτος και καλύτερος στα πλέι άουτ
- Κάτω Τιθορέα: Δίωξη για πέντε κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας στους οκτώ συλληφθέντες για τη ληστεία


