Δυναμική συμπαράσταση θα έχει στο Γουέμπλεϊ η Εθνική ομάδα στο μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, από τα 4.300 εισιτήρια που πήρε η «γαλανόλευκη», έχουν μείνει μόνο 300 και αυτά είναι θέμα χρόνου να κάνουν φτερά.
Μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Άγγλους, αλλά γνωρίζει καλά πως η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Ειδικά μετά την απώλεια του Φώτη Ιωαννίδη που υπέστη θλάση και δεν υπολογίζεται. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της Εθνικής που με τον κόσμο στο πλευρό της θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό σε ένα μεγαθήριο που πριν από λίγους μήνες έφτασε στον τελικό του Euro.
«Έχουμε τα δύο παιδιά, τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Δεν θα κάνουμε κάποια αλλαγή. Σίγουρα η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη. Τα γκολ του έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη των προηγούμενων παιχνιδιών. Του ευχόμαστε να επιστρέψει στα γήπεδα. Εγώ πιστεύω ότι και Παυλίδης και Δουβίκας παίζουν σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε o Γιοβάνοβιτς για την απουσία του Ιωαννίδη.
Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια
«Έχουν διατεθεί 4300 εισιτήρια για το ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ και απομένουν 300 για να εξαντληθούν. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν να εξασφαλίσουν τα τελευταία εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης: https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=53968&NewsType=22».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.