Τρινκιέρι: «Μου λείπει ο Ζήσης, μοναδικός παίκτης και υπέροχος άνθρωπος» (vid)
Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε τον Νίκο Ζήση, επιλέγοντάς τον στους πέντε παίκτες που τον σημάδεψαν προπονητικά.
Στη νέα σειρά της Euroleague οι προπονητές επιλέγουν τους παίκτες που τους σημάδεψαν όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι έκανε τη δική του επιλογή πεντάδας, διαλέγοντας τους Κάιλ Χάινς, Τζιανλούκα Μπαζίλε, Νικολό Μέλι, Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Νίκο Ζήση. Μάλιστα αποθέωσε τον Έλληνα γκαρντ τονίζοντας πως του λείπει, ενώ στάθηκε στο πόσο καλός παίκτης ήταν, αλλά και άνθρωπος.
Οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:
«Μου λείπουν τα πάντα σε εκείνον. Μοναδικός ως παίκτης. Μοναδικός και ως άνθρωπος. Μπορεί πραγματικά να καθορίσει τον τόνο, αποτελώντας παράδειγμα για μία ομάδα. Πάντα λέει ότι τον βοήθησα αρκετά, όμως εγώ θα έλεγα ότι με βοήθησε ως προπονητή, για να είμαι αυτός που είμαι. Είναι η επέκταση του προπονητή στο παρκέ. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων, γιατί με βοήθησε πραγματικά να εξελιχθώ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442