Ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ: Οι μέρες που προτείνονται και τα κωλύματα των υποψήφιων προέδρων
Η συνάντηση των δύο επιτελείων θα πραγματοποιηθεί στη Χαριλάου Τρικούπη
Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των επιτελείων του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα για τους όρους και τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Η συνάντηση των δύο επιτελείων θα πραγματοποιηθεί στη Χαριλάου Τρικούπη.
Οι δύο πλευρές, όπως είχε αναφέρει χθες το in και επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους οι υποψήφιοι πρόεδροι, είναι θετικές για τη διεξαγωγή του.
Ωστόσο, διαφοροποίηση υπάρχει στη μέρα διεξαγωγής του ντιμπέιτ.
Το επιτελείο του νυν προέδρου επιθυμεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ενώ, αυτό του δημάρχου Αθηναίων την Παρασκευή.
Το επιτελείο του Χάρη Δούκα δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί τις ημέρες που προτείνει η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, ενώ, την Πέμπτη, αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσον θα έχει τηλεθέαση η διαδικασία.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την πλευρά του απορρίπτει την Παρασκευή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του in θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει ομιλία εν όψει της εκλογικής μάχης της 13ης Οκτωβρίου. Πιθανόν αυτή να διεξαχθεί στο κτίριο του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ.
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
- «Πολιτιστική και πολιτική» η επιστροφή της Μαρία Γκρατσία Κιούρι στη Ρώμη για τον οίκο Fendi
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Πειραιάς: Από αναθυμιάσεις ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442