
Από το Όσκαρ στην απογοήτευση: Σοκαρισμένη η Lady Gaga από τις αρνητικές αντιδράσεις για το νέο «Joker»
Η Lady Gaga δεν μπορεί να καταλάβει τι δεν πήγε καλά και ο κόσμος δεν αγάπησε το «Joker: Folie à Deux».
Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λογικά ισχύει το ίδιο και για την… κακή. Και στην περίπτωση του «Joker: Folie à Deux» φάνηκε από πάρα πολύ νωρίς ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Έστω κι αν η Lady Gaga δεν μπορεί να το χωνέψει.
Το sequel του εκπληκτικού «Joker» του 2019, πρωτοπαρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο και παρά τα 11 λεπτά αποθέωσης από το κοινό, οι κριτικές δεν ήταν και τόσο ευνοϊκές. Μπορεί οι ερμηνείες του Χοακίν Φίνιξ και της 38χρονης pop star να σχολιάστηκαν θετικά, ωστόσο ως σύνολο η ταινία του Τοντ Φίλιπς δεν ενθουσίασε.
Και από την περασμένη Παρασκευή που βγήκε στις αίθουσες τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, με τους θεατές να κατακεραυνώνουν την ταινία στα social media, η οποία δεν κατάφερε να περάσει τα 40 εκατ. δολάρια εισπράξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο σε ΗΠΑ και Καναδά. Αντιδράσεις, που έχουν σοκάρει και απογοητεύσει τη Lady Gaga.
Lady Gaga in ‘shock’ at poor reaction to Joker 2 as insiders reveal how her team are scrambling to distract from the flop https://t.co/aaUT6EIZlf pic.twitter.com/jhy0IhMqTA
— Daily Mail US (@DailyMail) October 7, 2024
Σύμφωνα με άνθρωπο κοντά στο περιβάλλον της, η pop star δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο κόσμος δεν αγάπησε το «Joker: Folie à Deux» και έχει απογοητευτεί, καθώς θεωρεί ότι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον ρόλο της Harleen «Lee» Quinzel. Μάλιστα, θεωρούσε ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία του αρχικού «Joker» που χάρισε στον Χοακίν Φίνιξ το χρυσό αγαλματάκι.
«Τώρα η ομάδα της κάνει ότι μπορεί για να περιορίσει τη ζημιά και να σώσει την κατάσταση. Κοιτάνε άλλα projects που θα μπορούσαν να ανακοινώσουν, ώστε να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τις αρνητικές κριτικές της ταινίας» τόνισε η πηγή στην Daily Mail.
Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι η Lady Gaga θα ήθελε πολύ να έχει έναν ρόλο στο επόμενο project του Κουέντιν Ταραντίνο, το οποίο θα είναι το 10ο και τελευταίο φιλμ της καριέρας του. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει.
- Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Γιαμάλ στην Βαρκελώνη
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στον Ασπρόπυργο
- 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Στρατηγέ ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα… ξέρει να σκέφτεται!
- Εφάπαξ: Έρχονται αλλαγές, επί τα βελτίω, στον τρόπο υπολογισμού
- Κικίλιας: «44 νέα οχήματα για το Λιμενικό – Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
- Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης





