
Εθνική ανησυχία για τον Ιωαννίδη – Αποχώρησε από το ντέρμπι ο διεθνής φορ
Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έβγαλε το ημίχρονο του ντέρμπι και φαίνεται δύσκολο να προλάβει και την εθνική ομάδα
Αναγκαστική αλλαγή ο Φώτης Ιωαννίδης λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Είχε ενοχλήσεις από το 27΄και έστειλε το σχετικό μήνυμα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αντικαταστάθηκε στο 44΄απο τον Σπόραρ καθώς δεν μπορούσε να συνεχίζει.
Μυικός είναι ο τραυματισμός του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Και όπως ο καθένας καταλαβαίνει η αποψινή εξέλιξη βάζει δύσκολα στην παρουσία του στην εθνική ομάδα.
Έρχονται τα ματς στο Γουέμπλει με την Αγγλία (10/10) και με την Ιρλανδία (13/10) στο Καραϊσκάκης. Μοιάζει πολύ δύσκολο λοιπόν ο άσος του Παναθηναϊκού να προλάβει. Μετά τη λήξη του ντέρμπι βεβαίως αναμένονται περισσότερα.
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
