Τι είναι το «honey skin» και πώς θα το πετύχουμε
Το «honey skin» είναι ένα trend που θα σας χαρίσει δέρμα μωρού.
«Glass skin», «dolphin skin», «glazed donut skin» είναι μερικοί μόνο από τους όρους που αναφέρονται στο μεταξένιο δέρμα που αντανακλά το φως. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να αποκτήσετε τόση πολλή λάμψη; Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να φαίνεται σφριγηλή και λεία, χωρίς όμως να προκαλεί αντανάκλαση; Αυτό είναι το λεγόμενο «honey skin», για το οποίο όλοι οι beauty addicts μιλάνε τελευταία και παρακάτω θα μάθετε πώς θα το πετύχετε κι εσείς με τον πιο απλό τρόπο.
Πώς θα πετύχετε το τέλειο «honey skin»
Το «glass skin» και το «glazed donut skin» χαρακτηρίζεται από την έντονη αντανάκλαση του φωτός και είναι πολυδιάστατο, ενώ το «honey skin» θέλει την επιδερμίδα με μια πιο διακριτική λάμψη, να είναι απαλή, σφριγηλή και χωρίς πόρους, όπως και το δέρμα του μωρού. Όπως τα περισσότερα καινοτόμα beauty trends, προήλθε από τον πλανήτη του K-beauty με σκοπό να δώσει στην επιδερμίδα την ελαστική υφή του μελιού και όχι τη λάμψη του γυαλιού -εξού και η λέξη «honey» που δόθηκε στην τάση.
Αρχικά, πάρτε μια κρέμα ή ορό σώματος με ενυδατικά συστατικά κι εφαρμόστε το στο σώμα σας -ιδανικά, προτιμήστε υαλουρονικό οξύ, aloe vera, γλυκερίνη ή ακόμα και μέλι. Τα υγραντικά συστατικά αντλούν υγρασία από την επιδερμίδα σας και σας δίνουν αυτήν τη φρέσκια «honey skin» όψη.
Το επόμενο κι εξίσου σημαντικό βήμα είναι να «σφραγίσετε» όλη αυτήν την υγρασία. Πώς θα γίνει αυτό; Με την εφαρμογή μιας γενναιόδωρης στρώσης ενός ελαίου σώματος. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε ένα ξηρό έλαιο σώματος, καθώς θα απορροφηθεί πιο γρήγορα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήσει πίσω του κολλώδη υφή.
Εάν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε τη λάμψη στο δέρμα σας, δοκιμάστε να αναμίξετε το body oil με λίγο υγρό highlighter. Είναι ένα κόλπο περιποίησης σώματος που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες makeup artists για τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί, για να πετύχουν αυτήν την τέλεια λάμψη που βλέπουμε -μπορεί να συναντήσετε αυτό το hack με τον όρο «body gloss» και όχι «honey skin», αλλά πρόκειται για το ίδιο πράγμα.
*Πηγή: Vita
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442