Αυτός σφυρίζει το Ολυμπιακός – Μπραγκα στο Καραϊσκάκη – Ποιοι ορίστηκαν στα ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού
Διαιτητή από την Πολωνία όρισε η UEFA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (3/9, 19.45). Οι ρέφερι των ελληνικών ομάδων...
O Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα την Πέμπτη (3/9, 20.45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στην Ευρώπη ως Κυπελλούχος του Conference League.
Ο Νταμιάν Σίλβεστρζακ είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFΑ για το μεγάλο παιχνίδι των ερυθρολεύκων απέναντι στους Πορτογάλους στο Φάληρο. Ο 32χρονος Πολωνός σφύριξε τον περασμένο Νοέμβριο το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, ενώ ήταν 4ος στο Μαρσέιγ-ΑΕΚ.
Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Κοσκολνίτσκι, Άνταμ Καρασέβιτς, 4ος ο Μάρτσιν Κόχανεκ, ενώ στο VAR ο επίσης Πολωνός Πιοτρ Λάσικ με βοηθό τον Πάβελ Μάλετς.
Ο Στέγκεμαν και ο διαιτητής στο Μπόρατς – Παναθηναϊκός
Στο μεταξύ ο Γερμανός διαιτητής, Σάσα Στέγκεμαν, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (3/10, 22:00). Ο 39χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει την περασμένη Κυριακή (29/9) το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και θα ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική του League Phase του Europa League.
Ο Στέγκεμαν θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκο Αρχμίλερ και Κριστόφ Γκουνς, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μάρτιν Πέτερσεν, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πασκάλ Μίλερ με βοηθό τον Κάτριν Ραφάλσκι.
Τέλος, τον 33χρονο και άπειρο στα Κύπελλα Ευρώπης, Αζέρο Ελχίν Μασίγεφ όρισε η UEFA ως διαιτητή στην μεθαυριανή (3/10, 22:00) πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς για τη League Phase του Conference League.
Ο Μασίγεφ είναι διαιτητής 2ης κατηγορίας της UEFA, έγινε διεθνής το 2022 κι έχει σφυρίξει κυρίως αγώνες προκριματικών φάσεων, U17/U19 και Conference League. Η μοναδική «εμπειρία» του με ελληνική ομάδα έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, καθώς ήταν ο διαιτητής στον αγώνα της Εθνικής Νέων (U17) με την Ιταλία στις 31 του περασμένου Οκτώβρη, όπου η «γαλανόλευκη» νίκησε με 2-1.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ελσχάντ Αμπντουλάγεφ, Παρβίν Ταλίμποφ και 4ος ο Φαρίντ Χατζίγεφ. Στο VAR ορίστηκε ο Γάλλος, Μιγιό Μπενουά, με AVAR τον Αζέρο, Ινγιλάμπ Μαμάντοφ.
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442