Τασούλας: Είστε τελευταία, γιατί εκεί σας έταξε ο σοφός λαός
Κόντρα Τασούλα - Κωνσταντοπούλου - Παππά στη Βουλή: «Ελάτε να τηρήσετε ’σείς τη τάξη να σας δω..» απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής.
Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στην Ολομέλεια της Βουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του πρωθυπουργού, επί του νομοσχεδίου για το Κτηματολόγιο.
Συγκεκριμένα, στο τέλος της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη, αντέδρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τον διέκοψε, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα.
Στη συζήτηση μπήκε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς διαμορφώνοντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
• Τασούλας: Σεβαστείτε τον κανονισμό της Βουλής που παραβιάζετε συνεχώς
• Κωνσταντοπούλου: Έχω ζητήσει και ’γώ το λόγο κ. Πρόεδρε
• Τασούλας: Εσείς είστε τελευταία στη σειρά, γιατί τελευταία σας έταξε ο σοφός ελληνικός λαός
• Παππάς: Ακόμα και όταν τηρείτε την τάξη κ. Πρόεδρε καλό θα είναι να αποφεύγετε τέτοιου τύπου αξιολογήσεις
• Τασούλας: Ελάτε εσείς να τηρήσετε τη τάξη να δω πως θα το κάνετε
• Παππάς: Δεν έχω καμία τέτοια δουλειά αλλά και οι δικές σας υποχρεώσεις δεν είναι εκτός κρίσεως των μελών του κοινοβουλίου
• Τασόυλας: Η κυρία Κωνσταντοπούλου μου είπε ότι έπρεπε να πάρει η ίδια το λόγο και κακώς σας τον έδωσα να τη φωνάξω; Δεν φτάνει που προσπαθώ να απαλύνω ατμόσφαιρα της τοξικότητας μου λέτε ότι κάνω και λάθος.
Σε εκείνο το σημείο ο κ. Παππάς διέκοψε την τοποθέτηση του προκειμένου να αποχωρήσουν οι βουλευτές της ΝΔ που το επιθυμούν με την κ. Κωνσταντοπούλου να φωνάζει: «ο πρωθυπουργός πρώτα απ’όλους που ήρθε και έφυγε σαν κλέφτης».
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442