Ο Νίκος Παππάς και υπουργοί επί Τσίπρα στις υπογραφές για την υποψηφιότητα Πολάκη
Με στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα σπρώχνει για την κούρσα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, τον φάκελο υποψηφιότητας του οποίου υπέγραψε και ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς
Ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης άνοιξε το χορό των υποψηφιοτήτων καταθέτοντας πρώτος τις υπογραφές και το πόθεν έσχες του και επίσημα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβιγκου.
Ο κ. Πολάκης συγκεκριμένα κατέθεσε 32 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και μια του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά.
Οι υπογραφές των Τρύφωνα Αλεξιάδη, Γιάννη Μουζάλα και Λευτέρη Κρέτσου βρίσκονται μεταξύ των 32 που κατέθεσε ο βουλευτής Χανίων για την υποψηφιότητά του
Ξεχωρίζουν κάποιες υπογραφές
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα στελέχη που υπογράφουν υπέρ της υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη είναι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί της διακυβέρνησης Τσίπρα, όπως οι:
• Τρύφωνας Αλεξιάδης,
• Γιάννης Μουζάλας,
• Λευτέρης Κρέτσος,
Επίσης, στελέχη με μακρά διαδρομή στον προοδευτικό χώρο, όπως ο νομικός, Γιάννης Ματζουράνης, αλλά και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως οι Μάρκος Χατζησάββας και Γιώργος Παναγιωτόπουλος που αποτελούν πρόσωπα της εμπιστοσύνης του με τον κ. Χατζησάββα να στελεχώνει και το στενό πυρήνα της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Πολάκη.
Ο κ. Πολάκης μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά στις δηλώσεις του έξω από την Κουμουνδούρου με τον υποψήφιο πρόεδρο να είναι και εκείνος που τον συνόδευσε προεκλογικά στην Κρήτη μαζί με στελέχη και μέλη της ΚΕ όπως ο Βασίλης Σμπωκος που τον υποδέχτηκε στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442