Αυτός είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στο Λιόν – Ολυμπιακός
Η UEFA όρισε τον διαιτητή που θα σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League με αντίπαλο την Λιόν.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λιόν στην Γαλλία την Πέμπτη (26/9, 22.00) στο εναρκτήριο παιχνίδι των δύο ομάδων για την League Phase του Europa League.
Έτσι η UEFA όρισε δύο μέρες πριν από το παιχνίδι τον «άρχοντα» της αναμέτρησης στο «Groupama Stadium».
Διαιτητής θα είναι ο 34χρονος Φίσερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Στο πλάι του ως βοηθοί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Ρίαν Βάνιζέρε και Τιμπό Νίσεν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σιμόν Μπορντοουί συμπατριώτης τους, από το Βέλγιο. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι.
Τα ματς ελληνικών ομάδων που έχει σφυρίξει
Όσον αφορά στο ελληνικό παρελθόν του Φίσερ, έχει σφυρίξει δύο παιχνίδια. Αρχικά είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1 (4/8/22) στα playoffs του Europa League προ διετίας και το ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ 2-1 (24/2/22) που κρίθηκε στα πέναλτι, με τον Δικέφαλο να προκρίνεται στα προημιτελικά του Conference League.
- Εκτεθειμένη η ΚΕΔ: Στην Τούμπα «κουρελιάστηκε» το πρωτόκολλο του VAR (pic)
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- Η Μπάγερν επενδύει στο μέλλον: Στο στόχαστρο ο 16χρονος Κβαρατσκέλια
- Floyd Mayweather vs Iron Mike Zambidis στην Αθήνα – Eνας αγώνας που γράφει ιστορία
- Ελλάδα – Αυστραλία 6-17: Ηττήθηκε και τώρα «τελικός» με Ιαπωνία
- «Με Κάρικ τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Μια ανάσα από την Dubai BC ο Μπλόσομγκεϊμ…»
- «Έφυγε» ο Πορτορικανός θρύλος του μπάσκετ, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442