Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έφηβο σε δρόμο του Λονδίνου – «Είμαι 15, είμαι 15, μην με αφήσετε να πεθάνω»
«Ήμουν επάνω στην κρεβατοκάμαρά μου. Άκουσα φωνές από την άλλη πλευρά του δρόμου, που έλεγαν: 'Κάποιος μαχαιρώθηκε, κάποιος μαχαιρώθηκε'», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.
Ένας έφηβος έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στη βρετανική πρωτεύουσα, λίγο προτού τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση σε εθνικό επίπεδο των όπλων τύπου «ζόμπι» προκειμένου να μειωθεί το έγκλημα με μαχαίρι.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αγόρι βρέθηκε τραυματισμένο έπειτα από κλήση που δέχτηκαν αστυνομικοί για ταραχές σε έναν δρόμο με κατοικίες στην περιοχή Woolwich περίπου στις 6:35 μ.μ. χθες Κυριακή.
««Είμαι 15, είμαι 15, μην με αφήσετε να πεθάνω», φέρεται να ήταν τα λόγια του ανηλίκου, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Αυτόπτης μάρτυρας, μία 43χρονη γυναίκα κάτοικος της περιοχής τα τελευταία 14 χρόνια δήλωσε ότι προσπάθησε να σώσει τον έφηβο καθώς κείτονταν αιμόφυρτος στο δρόμο έξω από το διαμέρισμά της.
«Κάποιος μαχαιρώθηκε, κάποιος μαχαιρώθηκε»
«Ήμουν επάνω στην κρεβατοκάμαρά μου. Άκουσα φωνές από την άλλη πλευρά του δρόμου, που έλεγαν: ‘Κάποιος μαχαιρώθηκε, κάποιος μαχαιρώθηκε’. Έτσι άρπαξα ένα σεντόνι και κυριολεκτικά έτρεξα κοντά στη σκηνή και υπήρχε κάποιος πεσμένος μπρούμυτα στο πάτωμα. Τον γύρισα ανάποδα, είχε μια πληγή στο κεφάλι του και σκέφτηκα ‘δεν αιμορραγεί αρκετά’. Το πόδι του κουνιόταν και υπήρχε μια τεράστια λίμνη αίματος, οπότε απλά ανέκοψα τη ροή του αίματος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο», περιέγραψε η 43χρονη.
Στη συνέχεια θυμάται να τον παίρνουν στο νοσοκομείο κι εκείνη να ζητά από τους αστυνομικούς να πάει να κάνει ένα μπάνιο καθώς ήταν γεμάτη αίματα.
«Γύρισα πίσω και με φώναξαν γιατί ήμουν το τελευταίο άτομο που τον είχε δει. Μου έλεγε: ‘είμαι 15, είμαι 15, μην με αφήσετε να πεθάνω’ και του απάντησα: ‘δεν θα πεθάνεις, φίλε’».
Η ίδια περιέγραψε τον 15χρονο ως «το πιο ευγενικό παιδί της γειτονιάς». Ερωτώμενη εάν γνώριζε καλά το θύμα είπε: «Όχι, δεν τον ήξερα, αλλά πάντα χαιρετούσε και έκανε στην άκρη όταν περπατούσες».
Για την ώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το συμβάν.
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς
- Γερμανία: Υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος τέσσερις στους πέντε πολίτες
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442