Στο 9′ του χθεσινού (15/9) αγώνα Ολυμπιακός – Παναιτωλικός ο Ροντινέι έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σιέλης προσπάθησε να απομακρύνει, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του κι εν συνεχεία να καταλήγει στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Τσάβες.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν χέρι αλλά ο διαιτητής, Βεργέτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στην αθλητική εκπομπή του MEGA, «Super Μπάλα Live», ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε τη φάση και τόνισε πως θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, διότι το χέρι του Σιέλη ήταν αφυσικά θέση, όπως αναφέρει ο πρώην διαιτητής.
«Χάνει τη φάση ο αμυντικός, ρισκάρει και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του που είναι σε αφύσικη θέση», ήταν το σχόλιό του.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.