Σοκ στην Άστον Βίλα! Μόλις στα 63 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός επιθετικός της ομάδας, Γκάρι Σο, μετά από τραύματα που υπέστη ύστερα από πτώση.
Ο παλαίμαχος άσος βοήθησε τους «χωριάτες» να κερδίσουν το πρωτάθλημα του 1981 και το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982, ενώ σημείωσε 79 γκολ σε 213 παιχνίδια με την αγγλική ομάδα.
«Η Άστον Βίλα είναι βαθιά σοκαρισμένη και βαθιά λυπημένη όταν έμαθε ότι ο Γκάρι Σο, ένας από τους ήρωές μας που κέρδισαν το Κύπελλο Πρωταθλητριών, πέθανε», ανέφερε σήμερα (16/9) ο σύλλογος.
«Πέθανε ειρηνικά νωρίτερα σήμερα περιστοιχισμένος από την οικογένειά του, η οποία ζήτησε από την Άστον Βίλα να εκδώσει μια δήλωση εκ μέρους της. Οι σκέψεις όλων στο κλαμπ είναι με την οικογένεια και τους αγαπημένους του Γκάρι σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.
Ο Σο ανακηρύχθηκε «νέος παίκτης της χρονιάς» από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών το 1981 και ο «καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς» το 1982 στην Ευρώπη.Ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας κάτω των 21 ετών έπαιξε επίσης σε Μπλάκπουλ, Γουόλσολ, Κίλμαρνοκ και Σρούσμπερι.
Είχε εργαστεί ως στατιστικός αναλυτής από την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο το 1992 και ήταν πρεσβευτής της Άστον Βίλα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.