Δούκας: Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός
«Η ελπίδα ούτε χαρίζεται ούτε δωρίζεται, η ελπίδα κερδίζεται μέσα από πολύ μεγάλους αγώνες», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας
Η πεποίθησή μου είναι ότι θα έχουμε μία πολύ μεγάλη συμμετοχή, γιατί εσείς μπορείτε ξανά να δημιουργήσετε κινηματικές διαδικασίες, να ενώσουμε δυνάμεις και να μεταφέρετε το μήνυμα της ελπίδας, υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Έδεσσα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
Όπως είπε ο Χάρης Δούκας «ξέρετε πολύ καλά, το ζείτε καθημερινά, ότι η ελπίδα ούτε χαρίζεται ούτε δωρίζεται, η ελπίδα κερδίζεται μέσα από πολύ μεγάλους αγώνες, τους δίνετε και θέλω να τους δώσουμε μαζί άλλη μία φορά».
Συνέχισε λέγοντας πως «αν το κάνουμε αυτό, είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που εσείς θα εκλέξετε θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, όποτε και εάν γίνουν εκλογές, και θα αλλάξουμε την κατεύθυνση της χώρας».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Χάρη Δούκα
«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα»
Σημειώνεται ότι ο Χάρης Δούκας τις προηγούμενες μέρες περιόδευσε σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα, η Αριδαία και η Βέροια.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Βέροια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας και συζήτησαν τα προβλήματά τους.
«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα. Δεν ιδιωτικοποιείται. Στεκόμαστε απέναντι στην υποχρεωτική συγχώνευση των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης – αποχέτευσης», σημείωσε σε σχετική ανάρτηση ο Χάρης Δούκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442