Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Φραντζί Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα στην ΑΕΚ. Ο 29χρονος φορ από την Αϊτή έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να περάσει αύριο τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει πιθανότατα για 3+1 χρόνια όπως αναφέρουν στο Ιρσαήλ.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ που μαζί με κάποια μπόνους μπορεί να φτάσουν και στα τρία εκατ. ευρώ.

Ο Πιερό βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας στο Πουέρτο Ρίκο και πήρε ειδική άδεια ώστε να ταξιδέψει για την Αθήνα και να προλάβει την προθεσμία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Το Σάββατο τα ξημερώματα σκόραρε μάλιστα στο 4-1 επί του Πουέρτο Ρίκο ενώ φέτος έχει τρία γκολ και δύο ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές με τη Μακάμπι.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

Βραβεύει τον Μαύρο στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Τον Θωμά Μαύρο θα τιμήσει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ ΑΕΚ στο προσεχές φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Όπως έκαναν γνωστό οι «κιτρινόμαυροι» θα τιμηθούν επίσης ο Νίκος Μπαμπανικολός, ο Τάσος Μπουλμέτης και ο Χρήστος Παππούς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Φενερμπαχτσέ, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Olympic Hall, στις 19:30, ενώπιον των οπαδών της.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας», ωστόσο, στο περιθώριο της αναμέτρησης, και πιο συγκεκριμένα στις 19:24, ώρα που παραπέμπει στο γενέθλιο 1924, θα βραβεύσει προσωπικότητες της ευρύτερης οικογένειάς μας.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BETSSON θα τιμήσει τον κορυφαίο σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών και «Αιώνιο Πρεσβευτή» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θωμά Μαύρο, τον γηραιότερο πρωταθλητή Ελλάδος στο μπάσκετ και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, Νίκο Μπαμπανικολό και τον κορυφαίο σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας – έπος «1968», Τάσο Μπουλμέτη».