Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (3/9) στην Αθήνα ο Γιουρτσεβέν – Αναχωρεί άμεσα για τη Σλοβενία
Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έρχεται την Τρίτη (3/9) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» στη Σλοβενία.
Έρχεται και… φεύγει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Παναθηναϊκού θα φτάσει στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης (3/9) και αμέσως μετά θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Την επομένη ο Τούρκος ψηλός θα ταξιδέψει για τη Σλοβενία όπου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Το ίδιο θα συμβεί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος αναμένεται άμεσα την Κράνισκα Γκόρα ενώ θα ακολουθήσει και ο Κέντρικ Ναν.
Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού
6/9: Cedevita Olimpija – Παναθηναϊκός AKTOR (Cedevita Tournament) 7/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Anadolu Efes ή Bayern Munich (Cedevita Tournament) 15/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Bayern Munich (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης») 16/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Maccabi Playtika Tel Aviv (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης») 20/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Maccabi Playtika Tel Aviv 21/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Partizan Mozzart Bet Belgrade (Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος») 24/9: Anadolu Efes – Παναθηναϊκός AKTOR 25/9: Galatasaray – Παναθηναϊκός AKTOR
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.