Αναστάτωση επικράτησε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 30 Αυγούστου στους χώρους του γενικού νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το υπόγειο του νοσοκομείου, γεγονός που ανησύχησε τους υπεύθυνους του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Εκρήξεις από μπαταρίες
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24news.gr, στο σημείο ακούστηκαν και εκρήξεις που προκλήθηκαν από μπαταρίες. Ακολούθως κατέφθασαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και η Ελληνική Αστυνομία.
Η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα από επέμβαση 12 πυροσβεστών με πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).