Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αποσωληνώθηκε η 22χρονη – Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί της
Σήμερα υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σαφέστατα καλύτερη
Βελτιωμένη κρίνεται η κατάσταση της 22χρονης κοπέλας που έδινε μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 17 Αυγούστου επί του ΒΟΑΚ στα Χανιά, όπου έχασαν τη ζωή τους τρία αγόρια, 15, 19 και 20 ετών, τα οποία επέβαιναν μαζί της στο μοιραίο όχημα.
Η 22χρονη είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση γι’ αυτό και οι γιατροί προχώρησαν χθες Τρίτη στην αποσωλήνωσή της. Σήμερα, υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σαφέστατα καλύτερη.
Μετά το τραγικό δυστύχημα, η 22χρονη είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι γιατροί της ΜΕΘ, που όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούσαν στενά τη νεαρή κοπέλα, εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υγείας της.
Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα παιδιά ήταν συνάδελφοι και επέβαιναν στο μοιραίο λευκό αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, με αποτέλεσμα τρία νέα παιδιά να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.
Οι τέσσερις νέοι επέστρεφαν στα σπίτια τους στα Χανιά από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν.
Το «φτάνει πια» των κατοίκων
Το περασμένο Σάββατο εκατοντάδες Χανιώτες προχώρησαν σε διαμαρτυρία και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στην γέφυρα του Γαλατά κοντά στο σημείο που συνέβη το τραγικό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα.
Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο που τα τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους για να διαμαρτυρηθούν για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά και να ενώσουν τη φωνή τους για ένα δρόμο με ασφάλεια.
Ο παππούς του 15χρονου Αλέξανδρου, μη μπορώντας να κρύψει την οδύνη του, είπε ότι δε θέλει κανένας άλλος να μη ζήσει τον πόνο του: «Να σταματήσει εδώ αυτό το κακό».
- Ιστορικό επίτευγμα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ευρωλίγκα
- Συνενοχή
- Κατρίνης: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι
- Αποκλειστικά από τα φυλάκια η προσέλευση στο πρώην Ειρηνοδικείο από Δευτέρα – Η ανακοίνωση
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Ορλάντο Μπλουμ: Μαζί με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας σε ένα εκρηκτικό θρίλερ επιβίωσης
- Τι εκτιμούν οι στρατιωτικές αρχές για το πλωτό drone στην Λευκάδα; – Ποιος ήταν ο στόχος και οι χειριστές του
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442