Βερόνα – Γιουβέντους 0-3: Στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς
Εχοντας πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς που πέτυχε δύο γκολ, η Γιουβέντους πέρασε με 3-0 από την έδρα της Βερόνα και έγινε η μόνη ομάδα με το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A.
Μετά την τριάρα της πρεμιέρας κόντρα στην Κόμο, η Γιουβέντους «καθάρισε» με 3-0 και την Βερόνα εκτός έδρας. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που πέτυχε δύο γκολ και μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A η «Μεγάλη Κυρία» είναι η μόνη που έχει κάνει το απόλυτο.
Απότομη προσγείωση από την άλλη για τους γηπεδούχους που είχαν μείνει στον θρίαμβο επί της Νάπολι πριν από μία εβδομάδα. Ντέρμπι με τη Ρόμα στο Τορίνο έρχεται πριν τη διακοπή για τους «μπιανκονέρι».
Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με ωραίο τελείωμα από ασίστ του Γιλντίζ, ο Σαβόνα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 39′ για να ευστοχήσει ο Βλάχοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 53′ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Η Βερόνα είχε στην αποστολή τον Γρηγόρη Κάστανο, με τον Κύπριο μέσο να μην αγωνίζεται όμως.
Οι συνθέσεις:
Βερόνα: Μοντιπό, Τσάτσουα, Νταβιντόφσκι, Κόπολα, Μαγκνάνι(56’ Φρέζε), Μπελαχιάν, Ντούντα, Λάζοβιτς(56’ Χαρουί), Λιβραμέντο(56’ Αλιντού), Σούσλοφ, Μοσκέρα(56’ Τένγκστεντ)
Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα(77’ Καλουλού), Γκάτι, Μπρέμερ, Καμπάλ(77’ Ρουί), Φατζόλι, Λοκατέλι, Καμπιάσο, Εμπανγκουλά(68’ Ντόουγκλας Λουίζ), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
- Γαλλία – Ισπανία: Ευρωπαϊκή «τιτανομαχία» για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442