Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον
Ο θρυλικός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε προπονήσει μεταξύ άλλων την Εθνική Αγγλίας, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λέστερ, τη Ρόμα, τη Φιορεντίνα, τη Μπενφίκα και άλλες, πολλές, ομάδες
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο θρυλικός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Σουηδός Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε προπονήσει μεταξύ άλλων την Εθνική Αγγλίας, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λέστερ, τη Ρόμα, τη Φιορεντίνα, τη Μπενφίκα και άλλες, πολλές, ομάδες.
Το συγκλονιστικό μήνυμά του για τον καρκίνο
Ο Σουηδός προπονητής είχε γράψει τεράστια ιστορία στους ευρωπαϊκούς πάγκους και πριν λίγο διάστημα είχε στείλει αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσα από το ντοκιμαντέρ του Amazon Prime με τον τίτλο «Sven».
«Είχα μία καλή ζωή. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα πεθάνουμε, αλλά η ζωή είναι και θάνατος. Πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι όπως είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος οι άνθρωποι θα πουν, ναι, ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό. Ελπίζω να με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο που προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε. Μη λυπάστε, να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, κόσμο, ήταν φανταστικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και φροντίστε τη ζωή σας. Και ζήστε τη. Αντίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν το όνειρό του έγινε πραγματικότητα
Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον έχει είχε ένα όνειρο που κατάφερε τελικά να εκπληρώσει, πριν φύγει από τη ζωή.
Μετά από πρόταση του Γιούργκεν Κλοπ, κάθισε στον πάγκο της πολυαγαπημένης του Λίβερπουλ στο ματς των Legends των «κόκκινων» με τους αντίστοιχους του Άγιαξ τον περασμένο Μάρτιο με ένα γεμάτο «Άνφιλντ» να τον αποθεώνει και εκείνος να το χαίρεται σαν μικρό παιδί.
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442