Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού: Η πρώτη προπόνηση στο ΣΕΦ (vid)
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν την πρώτη προπόνηση στο ΣΕΦ.
Ξεκούραση τέλος για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, τη Δευτέρα (26/08) υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Φιλίπ Πετρούσεφ και τον Νικόλα Μιλουτίνοφ, όπως επίσης και τους Τόμας Γουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου.
Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες με την εθνική Σερβίας θα ενσωματωθούν αύριο (27/08) στην προετοιμασία, ενώ οι Έλληνες διεθνείς θα μπουν στις προπονήσεις στις 2 Σεπτεμβρίου.
Οι… παλιοί γνώριμοι Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσαν ξανά την «ερυθρόλευκη» φόρμα και μπήκαν στα βαθιά, ενώ και οι νεαροί Γιώργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος και Στέφανος Σπάρταλης θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.
Ο Κίναν Έβανς θα συνεχίσει όπως είναι λογικό το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ ο Μουστάφα Φαλ έκανε βάρη, ακολούθησε το δικό του πρόγραμμακαι και θα υποβληθεί την Τρίτη (27/8) σε νέο κύκλο εξετάσεων για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.
Όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός θα δώσει μία σειρά από δυνατά φιλικά. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν -μεταξύ άλλων- Μακάμπι Τελ Αβίβ (στη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη), Ερυθρό Αστέρα, Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο τους φιλικό θα δοθεί στις 3/9 και το τελευταίο στις 23 του μήνα. Αναλυτικά:
3 Σεπτεμβρίου με Μαρούσι στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών)
6 Σεπτεμβρίου με Μακάμπι Τελ Αβίβ (φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη)
10 Σεπτεμβρίου με Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών)
14-15 Σεπτεμβρίου Τουρνουά στο Ηράκλειο με Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε
Δείτε το βίντεο:
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442