Ισοφάρισε η Φλαμένγκο (1-1)
Η βραζιλιάνικη ομάδα ισοφάρισε με γκολ του Βινίσιους
Η Φλαμένγκο κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό, στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με τον Βιθνίσιους να κάνει το 1-1 στο 72’.
Οι Βραζιλιάνοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος των «ερυθρόλευκων» στην μεσαία γραμμή και ο Γουάλας σούταρε, με τον Μπότη να κάνει καλή απόκρουση, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Βινίσιους έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442