Ηλικιωμένος άνδρας παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από πυροσβεστικό όχημα στο Αγρίνιο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Το ατύχημα συνέβη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 24 (Καρπενησίου).
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το τροχαίο σημειώθηκε περί τις 10 το πρωί της Παρασκευής (23/8) και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα χτύπησε τον ηλικιωμένο καθώς εκείνος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Ο άτυχος ηλικιωμένος παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου
Πυροσβεστικό στο σημείο της παράσυρσης του ηλικιωμένου από όχημα της Υπηρεσίας (Πηγή: agriniopress.gr)
Μεγάλη και άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, με ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και σταθμού του ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο. Ο ηλικιωμένος παρελήφθη από ασθενοφόρο πολύ σοβαρά τραυματισμένος και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ηλικιωμένος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά (Πηγή: agriniopress.gr)
Για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται έρευνα από την Τροχαία Αγρινίου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων