Παναθηναϊκός: Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι αντί του Βιλένα
Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να δηλώσει κανονικά τον Φακούντο Πελίστρι στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Λανς.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρώτη αναμέτρηση με τη Λανς στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa Conference League, ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι.
Ο Ουρουγουανός είναι και με τη «βούλα» παίκτης των Πράσινων, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να τονίζει στις δηλώσεις του πως είναι πανέτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».
Μια δήλωση που υποστήριξε άμεσα ο 49χρονος τεχνικός, αφού αποφάσισε να τον προσθέσει άμεσα στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός είχε δικαίωμα για δύο αλλαγές πριν απόψε τα μεσάνυχτα και έτσι ο Πελίστρι πήρε τη θέση του Τόνι Βιλένα, ο οποίος έμεινε εκτός.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Λανς
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία επί γαλλικού εδάφους, με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημά τους, Φακούντο Πελίστρι, να «βγάζει» όλο το σημερινό πρόγραμμα, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή του ματς, αν και δηλώθηκε στη λίστα της UEFA.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Estadio Bollaert-Delelis» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.
Παράλληλα, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Φακούντο Πελίστρι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και μάλιστα συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα.
Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».
- «Η Ερατώ αγαπάει…» – Έρωτας, σεξ και βρισιές σε «γκράφιτι» χιλιετιών στην Πομπηία
- Τείχος δυσαρέσκειας απέναντι στην ΝΔ – Πολιτικό σκηνικό σε αναμονή των νέων κομμάτων – Ισχυρό αίτημα αλλαγής
- Βλάχος: «Έχουμε τα δικά μας όπλα κόντρα στην Ουγγαρία» – Γενηδουνιάς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
- Φινλανδία: Ο πρόεδρος Στουμπ επιδιώκει σχέδιο για την ασφάλεια της Αρκτικής μέχρι την επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Το Μαρόκο υπέγραψε τον ιδρυτικό χάρτη του Συμβουλίου Ειρήνης (pics)
- Οι δυο όροι της ΕΠΟ στον Λανουά πήγαν στα σκουπίδια

