Στη Λοζάνη συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του στίβου με το μίτινγκ της σειράς Diamond League, που διεξάγεται στην ελβετική πόλη.
Αύριο Τετάρτη (21/8) θα γίνει εκτός σταδίου (σε πλατεία της πόλης) το επί κοντώ, με τη συμμετοχή του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και του απόλυτου σταρ του αγωνίσματος, του Σουηδού Μόντο Ντουπλάντις.
Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο «ασημένιος» στο Παρίσι Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), ο Ερνεστ Τζον Ομπιένα από τις Φιλιππίνες, ο Κέρτις Μάρσαλ από την Αυστραλία, αλλά και ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί.
Την Πέμπτη 22/8 σειρά παίρνουν τα αγωνίσματα εντός σταδίου, με τον Μίλτο Τεντόγλου να αναζητά ακόμη μία νίκη στο μήκος.
Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα τεθεί αντιμέτωπος με τους αθλητές που κατέκτησαν τα άλλα δύο μετάλλια στο Παρίσι, δηλαδή τον Τζαμαϊκάνο Γουέιν Πίνοκ και τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι, ενώ θα αγωνιστούν επίσης ακόμη δύο Τζαμαϊκανοί, ο Τατζέι Γκέιλ και ο Κάρεϊ ΜακΛάουντ, καθώς και ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.