Σε ρυθμούς Μουντιάλ 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό κινούνται πλέον οι Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, με τα προκριματικά να ξεκινούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ωστόσο σε αυτά δεν θα συμμετάσχει ο Λιονέλ Μέσι, που δεν είδε το όνομά του στις κλήσεις του Λιονέλ Σκαλόνι για τα προκριματικά που θα διεξαχθούν στις 5 και 10 Σεπτεμβρίου, με Χιλή και Κολομβία αντίστοιχα.
Ο Λιονέλ Μέσι δεν υπολογίζεται για τα δύο παιχνίδια που θα δώσει η Αργεντινή τον Σεπτέμβριο.
Ο λόγος; Ο «pulga» ακόμη αναρρώνει από το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό του αστράγαλο στον τελικό του Κόπα Αμέρικα πριν από περίπου ένα μήνα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 4 με 6 εβδομάδων, ωστόσο ακόμη ο Μέσι δεν έχει προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και όπως ήταν αναμενόμενο έμεινε εκτός.
Οι κλήσεις του Σκαλόνι:
#SelecciónMayor El entrenador Lionel #Scaloni realizó una nueva convocatoria de cara a la doble fecha ???? de eliminatorias de septiembre.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.