Η ιέρεια του μόντελινγκ Ναόμι Κάμπελ παρτάρει στη Μύκονο
Η Ναόμι Κάμπελ επισκέπτεται για μια ακόμα φορά τη χώρα μας και περνά ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο.
Η Ναόμι Κάμπελ προστίθεται στη λίστα με τους διεθνείς celebrities που επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους.
Η «γαζέλα της πασαρέλας» προτίμησε το νησί των Ανέμων για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.
Η 54χρονη ιέρεια του μόντελινγκ με την απίστευτη καριέρα βρέθηκε στο κλαμπ Scorpios για να απολαύσει τον di Rampa από τους Keinemusik.
Εντυπωσίασε η Ναόμι Κάμπελ
Φορώντας λευκά γυαλιά ηλίου και ντυμένη με λευκό φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη.
Είναι η δεύτερη φορά που το διάσημο supermodel επισκέπτεται τη Μύκονο μετά το 2013.
Τότε δεν ήθελε δημοσιότητα και απέφευγε τους παπαράτσι, προτιμώντας λιγότερα κοσμικά μέρη για μπάνιο και φαγητό όπως τον Άγιο Σώστη.
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442