Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η προσπάθεια της Λίβερπουλ να αποκτήσει τον Μάρτιν Θουμπιμέντι, αφού ο Ισπανός μέσος απέρριψε την πρόταση των κόκκινων.
Την είδηση, που είχε ήδη κυκλοφορήσει στα βρετανικά ΜΜΕ, επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Άρνε Σλοτ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (17/8) πρεμιέρας, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Ιπσουιτς.
Σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό, ο 25χρονος χαφ «αποφάσισε να μην έρθει», παρά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ, που «έκανε τα πάντα» προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεσή του.
Δεν ανησυχεί ο Σλοτ για τις μηδέν μεταγραφές
Μετά την άρνηση του Θουμπιμέντι, η Λίβερπουλ παραμένει η μοναδική ομάδα της Premier League που δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή, και μάλιστα σε ένα καλοκαίρι που σημαδεύτηκε από την αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία, με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ και την άφιξη του Άρνε Σλοτ.
Παραταύτα, ο Ολλανδός προπονητής δεν δείχνει να ανησυχεί. «Το έχω ήδη πει πολλές φορές, πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι πραγματικά ισχυρή και δεν είναι εύκολο να βρεθούν παίκτες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν ή να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό.
Ο Θουμπιμέντι ήταν ένας από αυτούς, για να είμαι ειλικρινής, αλλά αποφάσισε να μην έρθει. Προχωράμε με τους παίκτες που έχουμε, οι οποίοι ήταν πραγματικά πολύ καλοί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε η κατάσταση είναι καλή» τόνισε ο Σλοτ και κατέληξε:
«Δεν ισχύει πάντα ότι το να φέρνεις νέους παίκτες κάνει την ομάδα πιο δυνατή, γιατί πιστεύω ότι κάθε παίκτης στην ομάδα πρέπει να έχει μια προοπτική όσον αφορά τον χρόνο παιχνιδιού. Αν φέρνεις συνεχώς παίκτες, η ενέργεια του γκρουπ μερικές φορές μειώνεται».
Σημειώνεται ότι η Λίβερπουλ δεν αντικατέστησε καν τους δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής σεζόν, δηλαδή τον Τιάγκο Αλκάνταρα και τον Τζόελ Μάτιπ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)