Η 15η του Αυγούστου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Ελλάδα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις ευχές του για τον εορτασμό της.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγες μέρες, μετά τη σπουδαία πρωτοβουλία να σταθεί στο πλευρό των πυροσβεστών που μάχονταν με τις φλόγες στέλνοντας παλέτες με νερά και ισοτονικά, έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες, σε όλο τον κόσμο.
Αναλυτικά το μήνυμα του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σημερινή εορτή της 15η του Αυγούστου: «Χρόνια πολλά! Υγεία, δύναμη και πίστη σε όλο τον κόσμο».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.