Η παλιά «δόξα» της Ντιναμό Κιέβου και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης, Στέφαν Ρέσκο, μίλησε για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και τη μεγάλη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο παλαίμαχος σέντερ μπακ, χαρακτήρισε την επιλογή του Ουκρανού φορ, να έρθει στον Ολυμπιακό, ως ιδανική και τόνισε πως παίζοντας για τους κατόχους του Κόνφερενς Λιγκ, θα απολαύσει το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έκανε τη σωστή επιλογή. Πόνταρε για τη συνέχεια της καριέρας του, σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες, έναν σύλλογο με ιστορία, έναν σύλλογο με παθιασμένους οπαδούς. Στον Ολυμπιακό ο Γιαρεμτσούκ θα απολαύσει ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ρέσκο που κατέληξε λέγοντας: «Και το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχει αγωνιστική πρακτική και αυτό είναι καλό για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.
Παρεμπιπτόντως, αν η ομάδα μας δεν είχε τόσο καταστροφικές επιδόσεις στο Euro 2024, τότε ο Γιάρεμτσουκ και ο Ντόβμικ, μπορεί να είχαν λάβει ακόμη πιο ελκυστικές προσφορές».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάρεμτσουκ έχει παίξει στα τελευταία φιλικά των Πειραιωτών και έχει δείξει θετικά χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός πως είναι πίσω από άποψη ρυθμού.
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.