Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έσβησε και το Παρίσι πέρασε στην ιστορία (vid)
Ο Γάλλος κολυμβητής με τα τέσσερα χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έσβησε την Φλόγα και την σκυτάλη παίρνει πια το Λος Άντζελες.
Στην ιστορία πέρασαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, με τον Λεόν Μαρσάν να βάζει τον επίλογο σε μία πολύ όμορφη βραδιά στο «Stade de France».
Ο Γάλλος κολυμβητής που σάρωσε με τέσσερα χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση, ήταν αυτός που έσβησε την Φλόγα και σήμανε το επίσημο τέλος των Αγώνων.
Πλέον σκυτάλη παίρνει το Λος Άντζελες για τη διοργάνωση του 2028, για την οποία το κοινό πήρε ήδη μία πρώτη γεύση από την τελετή λήξης.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε το βίντεο:
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442