Φωτιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στον Λυκαβηττό λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης φωτιάς όλες οι υπηρεσίες του δήμου θα είναι σε επιφυλακή
Σε κατάσταση επιφυλακής τίθεται από αύριο ο Δήμος Αθηναίων, λόγω του υψηλού κινδύνου φωτιάς (Κατηγορία 5), ανακοινώνοντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Λυκαβηττό.
Όλες οι υπηρεσίες (Πράσινο, Καθαριότητα, Δημοτική Αστυνομία και αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας) θα βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή με περιπολίες όλο το 24ωρο.
Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες του Δήμου
«Στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αθηναίων, θα φυλάσσονται όλοι οι μεγάλοι χώροι πρασίνου της πόλης συμπεριλαμβανομένων των λόφων Λυκαβηττού, Στρέφη, Φιλοπάππου, Τουρκοβουνίων και Ιλισίων.
Επιπλέον, υδροφόρες θα είναι διαθέσιμες ώστε να συνδράμουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης. Η Δημοτική Αστυνομία θα ελέγχει με drones τις περιοχές πρασίνου της Αθήνας, προκειμένου να ενημερώνει την Πυροσβεστική όπου κριθεί αναγκαίο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες και τους φορείς «να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και σε περίπτωση που αντιληφθούν οποιονδήποτε κίνδυνο, να επικοινωνούν με το 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο), το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση».
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη

