
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σαρωτικός Κουρουγκλίεφ, θα δώσει «μάχη» για το χάλκινο μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη!
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ με μια σπουδαία εμφάνιση προκρίθηκε εύκολα επί του Αυστραλού, Τζέιντεν Λόρενς και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στη σειρά των ρεπεσάζ στην κατηγορία των 86 κιλών ελευθέρας στο Ολυμπιακό τουρνουά Πάλης ανδρών στους Αγώνες του Παρισιού.
Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του Αυστραλού Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς με 10-0 και πήρε το εισιτήριο για την διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου κόντρα στον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο.
Πότε θα γίνει ο αγώνας για το χάλκινο
Ο Κουρουγκλίεφ κατάφερε να αποκλείσει τον Αυστραλό αντίπαλο του σε μόλις 96 δευτερόλεπτα και το απόγευμα θα έχει την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο.
Η μεγάλη «μάχη» θα ξεκινήσει περίπου στις 19:15 (ώρα Ελλάδας) και ο Κουρουγκλίεφ θα έχει τη δυνατότητα μέσω του ρεπεσάζ να φέρει το 8ο μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας
- Κέιτ Μπλάνσετ: Έτοιμη να υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε βιογραφική ταινία
- Αρτοποιοί: «Ασφυκτιούν» οι φούρνοι της γειτονιάς
- Μοντέλο Covid για την ενεργειακή κρίση




