Το μετάλλιο αυτό είναι το 8ο της Ελλάδας στο Παρίσι, που μετά από 28 έτη και επτά Ολυμπιακούς Αγώνες ισοφαρίζει το επίτευγμα της Ατλάντα.
Το χάλκινο του Κουρουγκλίεφ σημαίνει ότι η Ελλάδα θα φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα με τουλάχιστον διπλάσια συγκομιδή από το Τόκιο το 2021, όπου είχε κατακτήσει μόλις τέσσερα μετάλλια.
Τα μετάλλια μέχρι στιγμής στο Παρίσι: Μίλτος Τεντόγλου (χρυσό στο άλμα εις μήκος), Απόστολος Χρήστου (ασημένιο στα 100μ ύπτιο), Θοδωρής Τσελίδη (χάλκινο στο τζούντο), Παπακωνσταντίνου/Γκαϊδατζής (χάλκινο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών), Κοντού/Φίτσιου (χάλκινο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών), Λευτέρης Πετρούνιας (χάλκινο στους κρίκους) και Εμμανουήλ Καραλής (χάλκινο στο επί κοντώ), Νταουρέν Κουρουγκλίεφ (ελευθέρα πάλη).
Αυτό ήταν το 129ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλά δημόσια, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ και πρόσφατες αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του.