Το μετάλλιο αυτό είναι το 8ο της Ελλάδας στο Παρίσι, που μετά από 28 έτη και επτά Ολυμπιακούς Αγώνες ισοφαρίζει το επίτευγμα της Ατλάντα.
Το χάλκινο του Κουρουγκλίεφ σημαίνει ότι η Ελλάδα θα φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα με τουλάχιστον διπλάσια συγκομιδή από το Τόκιο το 2021, όπου είχε κατακτήσει μόλις τέσσερα μετάλλια.
Τα μετάλλια μέχρι στιγμής στο Παρίσι: Μίλτος Τεντόγλου (χρυσό στο άλμα εις μήκος), Απόστολος Χρήστου (ασημένιο στα 100μ ύπτιο), Θοδωρής Τσελίδη (χάλκινο στο τζούντο), Παπακωνσταντίνου/Γκαϊδατζής (χάλκινο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών), Κοντού/Φίτσιου (χάλκινο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών), Λευτέρης Πετρούνιας (χάλκινο στους κρίκους) και Εμμανουήλ Καραλής (χάλκινο στο επί κοντώ), Νταουρέν Κουρουγκλίεφ (ελευθέρα πάλη).
Αυτό ήταν το 129ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR