Εμμανουήλ Καραλής: Τα συγχαρητήρια Κουτσούμπα στον χάλκινο Ολυμπιονίκη
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συγχαίρει τον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.
Το βράδυ της 5ης Αυγούστου ο ελληνικός αθλητισμός έζησε ακόμα μια ιστορική στιγμή στο Παρίσι, με τον αθλητή του Ολυμπιακού, Εμμανουήλ Καραλή, να χαρίζει στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
«Ο Μανόλο έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά»
«Πολλά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, τον γνωστό “Μανόλο” του ελληνικού στίβου, που με το χάλκινο μετάλλιο έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά για τα επόμενα χρόνια», σημειώνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις νέα παιδιά, νέους αθλητές να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες διοργανώσεις και να αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία. Συγχαρητήρια και στους προπονητές και τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ που στηρίζουν όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες», αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας.
- Ο Τζιν Σίμονς τα βάζει με τους πολιτικοποιημένους διάσημους
- Football Rankings: «Η ΑΕΚ θεωρείται 3ο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League»
- Συνελήφθη ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας – Πέθανε ο 63χρονος που είχε τραυματιστεί
- Το Ισραήλ απέρριψε απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο – Τροχοπέδη η Χεζμπολάχ
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με τους επαναπατρισμούς από τις εμπόλεμες ζώνες;
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ






