Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι οι διεθνείς ξέρουν τις δυνατότητες των «πάντσερ» αλλά και τις αδυναμίες τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:
«Σίγουρα το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι. Πάμε συγκεντρωμένοι.
Ξέρουμε τι κάνει καλά η Γερμανία, αλλά και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε τον δικό μας εαυτό. Είδαμε τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί παίξαμε τρία πολύ δύσκολα ματς.
Επίσης, κοιτάξαμε και τις αδυναμίες που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο ματς με την Αυστραλία, που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, μέχρι και το τελευταίο λεπτό».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.