Απίστευτος Αρμάντ Ντουπλάντις, «πέταξε» στα 6 μέτρα και 25 εκατοστά και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο Άλμα Επί Κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!
Ο Σουηδός δις χρυσός Ολυμπιονίκης, βελτίωσε τη δίκη του επίδοση, με 6,24μ που είχε πετύχει στις 20 Απριλίου 2024 στην Σιαμέν.
Ο Ντουπλάντις δεν είχε… αντίπαλο στον τελικό, στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας πίσω του τον Κέντρικς και τον Καραλή που έδωσαν τη δική τους μάχη για τη δεύτερη θέση, με τον Έλληνα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Αρχικά ο Ντουπλάντις εξασφάλισε το χρυσό, στη συνέχεια έκανε ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων με το 6,10μ. που πέρασε και τέλος τα… διέλυσε όλα για το παγκόσμιο ρεκόρ.
Δείτε το άλμα με το οποίο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.