Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους απέναντι σε Τερνάνα και Ρόμα με τους Κυπελλούχους Ευρώπης να ολοκληρώνουν τους αγώνες τους στη γειτονική χώρα με την ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.
Μετά το τέλος του αγώνα με τους «τζιαλορόσι» ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την εικόνα των Ερυθρόλευκων και τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη νέα σεζόν.
«Συνεχίζουμε λοιπόν την προετοιμασία μας για να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Οι δηλώσεις του Ορτέγκα στο Olympiacos TV:
«Η αίσθηση που έχουμε μετά το παιχνίδι είναι πολύ θετική! Έχουμε δουλέψει πολύ! Φάνηκε η ένταση που έχουμε αποκτήσει μέσα από την προπόνηση. Ίσως φανήκαμε λίγο κουρασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις.
Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι με υψηλή ένταση στα 90 λεπτά. Όπως σας είπα δουλέψαμε σκληρά, κάτω από πολλή ζέστη, στην οποία πρέπει να συνηθίσουμε γιατί έτσι θα είναι και στην Ελλάδα.
Συνεχίζουμε λοιπόν την προετοιμασία μας για να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα κύπελλα! Προφανώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους, το καταφέραμε στην προηγούμενη σεζόν και αυτό θα αναζητήσουμε και φέτος!».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στο σερί επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, μίλησε για το ΣΕΦ και την αγάπη του κόσμου, ενώ σημείωσε πως φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν όλους τους στόχους.
Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στήριξε την ομάδα και τον Εργκίν Αταμάν, με ένα μεταμεσονύκτιο post στo Instagram.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ αναμετρώνται το απόγευμα του Σαββάτου (3/1, 17:00, MEGA) στο Παγκρήτιο, με έπαθλο το τρόπαιο του Betsson Super Cup -το πρώτο στη σεζόν.